SAN Health Utility

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎07-24-2013

SAN report shows 0MB on ports although they are in use,

Hi All

 

We are capturing our Switch Stats for 24 hours to check we have the loads balanced across 2 SAN fibre Switches.

 

We changed some paths on our disks, so that some go via Switch A and some via Switch B.

 

The ports show that 0MB was moving through the ports during that period - which is hard to believe.

 

I downloaded the latest 4.0.1 version, and ran the report for 2 hours.  Whilst the report was generating,  we logged onto the Switches and monitored the ports, and there was traffic passing through all of the switch ports.  However, when the report came back the ports still showed 0MB.

 

Is there a problem with the report ?

 

 

Moderator
Posts: 206
Registered: ‎07-21-2009

Re: SAN report shows 0MB on ports although they are in use,

Hi BBCBob,

You can see the actual throughput numbers collected during the performance capture portion by unhiding the raw data sheets. Right-click on the tabs at the bottom of the Excel and select "Unhide". Check to see if those captured numbers match what you saw when you manually connected and ran portperfshow. If not, please let us know the filename of the report at shadmin@brocade.com and we will look into the issue.

 

Cheers,

HealthAdmin

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎07-24-2013

Re: SAN report shows 0MB on ports although they are in use,

Hi HealthAdmin

 

i have sent an email with some details as in your reply

 

Thanks

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

vADC is now Pulse Secure
Download FREE NVMe eBook