SAN Health Utility

Reply
Occasional Contributor
Posts: 10
Registered: ‎10-29-2003

SAN Health 3.2 - loses connection to switches

Has anyone else had problems with SAN Health 3.2 losing connection to switches?  It loses connection within a minute or so to almost all the switches.  I've reverted to SAN Health 3.1.4a and that seems fine.

Moderator
Posts: 206
Registered: ‎07-21-2009

Re: SAN Health 3.2 - loses connection to switches

Hi William,

SAN Health 3.2.0 added a few new commands to the group of commands that run against the switches.  It could be that your switches don't respond to one of the new commands.  There were also some minor timing adjustments made between 3.2.0 and 3.2.0c which may have corrected the issue for you.  This is especially true for M-Series switches.  If you'd like to use SAN Health 3.2.0c (available at www.brocade.com/sanhealth), you can send the logs in from the failed audits to shadmin@brocade.com and we can help you troubleshoot.

N/A
Posts: 1
Registered: ‎10-09-2007

Re: SAN Health 3.2 - loses connection to switches

I have the same problem.

It seems that the connection is lost when running the uRouteShow command towards the Director 48000 switches during Diagnostics. uRouteShow runs fine towards the other switch types in our fabrics.

I have tried to change the "Diagnostic Response Timeout" parameter with no success.

Disabling the uRouteShow under Switch Diagnostics did the job.

Moderator
Posts: 206
Registered: ‎07-21-2009

Re: SAN Health 3.2 - loses connection to switches

Hi Michael,

You can test this out by manually telnetting to the 48000 and issuing the uRouteShow command to see if the switch responds.  If so, please let us know at shadmin@brocade.com and we can help you troubleshoot SAN Health.  If uRouteShow doesn't respond, or telnet disconnects when you run it, you'll need to contact your support provider or Support@brocade.com for assistance.  There could be a known fix for the problem.

Regards,
SAN Health Admin

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎07-01-2009

Re: SAN Health 3.2 - loses connection to switches

3.2 is running on DCX and 5100 without any errors

-Manny

N/A
Posts: 1
Registered: ‎07-22-2008

Re: SAN Health 3.2 - loses connection to switches

The problem is related to FOS

In version 6.1.0h uRouteShow works fine, in FOS version 6.2.1 SAN Health loses connection to the 48000.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

vADC is now Pulse Secure
Download FREE NVMe eBook