Management Software

Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-28-2017
Accepted Solution

Network Advisor user id or password invalid

Hi

 

Had issues connecting to localhost when logging in  to network advisor 12.3.4

 

Resolved this with various restarts etc.

 

When logging into Network Advisor, now getting the message  user id or password invalid when using default Administrator uesid and password.

 

Any ideas?

External Moderator
Posts: 4,986
Registered: ‎02-23-2004

Re: Network Advisor user id or password invalid

@robd

 

try follow:

 

-start NA Server Management Console

-AAA Settings

 

and check if Primary Authetication is set to "Local Database"

 

if you use different Authentication methode, i.e. Radius or LDAP, check the connectivity.

 

If you Client is behind by a Firewall disable for short time to assure is not a FW problem.

 

last option with care, from Management Console, stop all Services and restart.

 

let me know.

 

BTW. I'll moved the Threads in Correct Forum.

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 12
Registered: ‎06-21-2011

Re: Network Advisor user id or password invalid

Antonio,

How do I troubleshoot authentication error when trying to discover switches that were recently discovered in version 14.0.1, but I have upgraded to 14.0.3 and now Im getting an authentication error. My BNA server is on the same subnet as switches, I can login via WebTools, and SSH into them, but BNA will not budge.
External Moderator
Posts: 4,986
Registered: ‎02-23-2004

Re: Network Advisor user id or password invalid

Todd,

 

->My BNA server is on the same subnet ...

 

can you please try in Login and at the promt to in Filed "Network Address" to point to real Server IP instead to default "localhost"

 

if IPv6 is enable "but not configured" , please untag in LAN Network config Property.

 

 

NA 14.3.0 Login.jpg

TechHelp24
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-28-2017

Re: Network Advisor user id or password invalid

Antonio

 

All looked ok so Stopped and started service.(previously been restarting)

 

All now working.

 

Thanks for your assistance.

 

Robin

 

 

Occasional Contributor
Posts: 12
Registered: ‎06-21-2011

Re: Network Advisor user id or password invalid

Antonio,

My problem was not logging into BNA (SMI Agent Only), My problem was actually getting the fabrics discovered. I kept getting authentication errors. I recently upgraded the switches to 8.1.1 and found out that BNA had to be at 12.4.2, so I installed 12.3 and all is well now.
External Moderator
Posts: 4,986
Registered: ‎02-23-2004

Re: Network Advisor user id or password invalid

@todd.bowden

 

 

to avoid some confusion for other user,

 

you wrote:

 

->...so I installed 12.3 and all is well now.

 

FOS 8.1.1 is not supported neitehr in BNA 12.4.2 nor 12.3

 

Support for FOS 8.1.1 was introduced in BNA 14.3.0

 

 

 

 

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 12
Registered: ‎06-21-2011

Re: Network Advisor user id or password invalid

You are correct, I got my numbers mixed up.

I was meaning BNA 14.3.0

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

Download FREE NVMe eBook