Management Software

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎10-18-2010

DCFM 10.4.2 High CPU

Hi All

We have an issue with DCFM v10.4.2 hammering the CPU on our system, its a virtual server with now two vcpus and 4gb RAM, but it still averages both CPUs at about 70% with it regualrly flat lining at 100% throughout the day and night.

Has anyone else seen this high usage and been able to resolve somehow?

It seems to have got a lot worse since we updated from 10.4.1 to 10.4.2

Hope someone can provide some guidance, its currently the highest consumer of CPU in our virtual farm!

Cheers

Stewart

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎10-20-2010

Re: DCFM 10.4.2 High CPU

Stewart,

When you ran 10.4.1 did you ever get the error I posted recently ?.

We are currently running 10.4.1 within a VM, 2 CPU's, 4GB RAM, no real problem with performance when it is running. Not that this probably helps you !!.

Michael Troup

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎10-18-2010

Re: DCFM 10.4.2 High CPU

We have managed to isolate the feature which is causing this, its the vmware integration part, as soon as i removed the entries for the two virtual centers the CPU dropped down to normal usage.  We have lost the function of the SAN Fabric Views in Vcenter now though

This was suggested by HDS, after i raised a support query with them.  They are still looking into the issue, but looks like a buggy version 1 feature.

Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎02-09-2009

Re: DCFM 10.4.2 High CPU

Where did y'all download 10.4.2?  I can't find it (or 10.4.1) listed in the download section on Brocade's site.  Was it pulled?

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎10-18-2010

Re: DCFM 10.4.2 High CPU

hmm not sure, as our contractor did the install, sorry

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎12-21-2009

Re: DCFM 10.4.2 High CPU

This is really strange. I am actually running DCFM 10.4.2 on Linux, and was just checking to see if there was a newer version (partly because I run EMC's version CMDCE on Windows and have 10.4.3).  EMC does not provide or support the Linux version so I didn't get it from them.

No 10.4.2 on Brocade's site anymore....no indication that it was ever there or why it's gone.

I did find it on HP's web site:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=3709945&prodSeriesId=471548&prodNameId=471550&swEnvOID=54&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=co-86265-1

If the link doesn't work you can probably just search like I did. They have the Windows version also.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

vADC is now Pulse Secure
Download FREE NVMe eBook