Fibre Channel (SAN)

Reply
N/A
Posts: 1
Registered: ‎09-29-2003

v6.3.0a killed webtools

     I just pulled two new 5100 out of the box and upgraded the firmware to 6.3.0a.  They worked like a champ, but webtools would not load the next day.  Only one switch showed this issue until today both exibit the same failure.  An application error pops up with the error "Unable to load resource:http://IPADDRESS/wt-app.jar.  I tried the claerinig of java cache with no luck anybody else seen this issue?

Frequent Contributor
Posts: 140
Registered: ‎02-27-2008

Re: v6.3.0a killed webtools

Hi jacobmc

I have had this happen to me on a re-baged IBM (Brocade 200e).

The only way I can get into the switch now is via DCFM Pro.

David

External Moderator
Posts: 4,974
Registered: ‎02-23-2004

Re: v6.3.0a killed webtools

TheEsp,

FabricOS 6.3.0a is not supported in the 200E, so you cannot have the same error.

Guaranted!

TechHelp24
External Moderator
Posts: 4,974
Registered: ‎02-23-2004

Re: v6.3.0a killed webtools

jacobmc,

can you post here please the screen from webtools and the exact error message ?

TechHelp24
Frequent Contributor
Posts: 140
Registered: ‎02-27-2008

Re: v6.3.0a killed webtools

Hi TechHelp24

My mistake the 200e is running FABOS v6.1.0e

Super Contributor
Posts: 260
Registered: ‎04-09-2008

Re: v6.3.0a killed webtools

similiar post exists on the forum without any answer. I would like to ask one question though....whats the JRE version on the client.

Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎10-23-2008

Re: v6.3.0a killed webtools

Had a similar problem with 6.2.0e and it turned out that I had to update the jave version to the latest. Always worth trying a few different java versions if you are having trouble.

External Moderator
Posts: 4,974
Registered: ‎02-23-2004

Re: v6.3.0a killed webtools

bijukrishnan

--->>> similiar post exists on the forum without any answer. ...

please post here the Threads number or link this similary post you spoken here, i cannot find another similary post like this.

Thank You.

TechHelp24
N/A
Posts: 1
Registered: ‎12-02-2009

Re: v6.3.0a killed webtools

I just got a similar problem.  Upgraded a switch that is built into a HP EVA4400 from 6.2 to 6.3.0a and now I get the following error when trying to bring up the browser via java. Worked fine before the upgrade - any help.

com.sun.deploy.net.FailedDownloadException: Unable to load resource: http://10.2.2.62/wt-app.jar

at com.sun.deploy.net.DownloadEngine.actionDownload(DownloadEngine.java:973)

at com.sun.deploy.net.DownloadEngine.getCacheEntry(DownloadEngine.java:1071)

at com.sun.deploy.net.DownloadEngine.getResourceCacheEntry(DownloadEngine.java:1146)

at com.sun.deploy.net.DownloadEngine.getResourceCacheEntry(DownloadEngine.java:1080)

at com.sun.deploy.net.DownloadEngine.getResource(DownloadEngine.java:146)

at com.sun.javaws.LaunchDownload.downloadJarFiles(LaunchDownload.java:844)

at com.sun.javaws.LaunchDownload.downloadEagerorAll(LaunchDownload.java:760)

at com.sun.javaws.Launcher.downloadResources(Launcher.java:1216)

at com.sun.javaws.Launcher.prepareLaunchFile(Launcher.java:558)

at com.sun.javaws.Launcher.prepareToLaunch(Launcher.java:175)

at com.sun.javaws.Launcher.launch(Launcher.java:95)

at com.sun.javaws.Main.launchApp(Main.java:305)

at com.sun.javaws.Main.continueInSecureThread(Main.java:213)

at com.sun.javaws.Main$1.run(Main.java:108)

at java.lang.Thread.run(Thread.java:637)



Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.