Fibre Channel (SAN)

Reply
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎11-10-2017

getting error while adding switch on the BNA "Connection timed out"

We have two switches(DCX8510-8) in the fabric.

 

I have added one switch on the BNA(14.0.1), but i am getting error "Connection timed out" while adding second fabric

 

External Moderator
Posts: 5,029
Registered: ‎02-23-2004

Re: getting error while adding switch on the BNA "Connection timed out"

ashgunji@in.ibm.com

 

is the BNA Prof. Plus or Enterprise License ?

 

what is the FOS Release ?

 

post here the BNA error screen please.

 

 

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎11-10-2017

Re: getting error while adding switch on the BNA "Connection timed out"

Enterprice License
v7.3.1d
Brocade Moderator
Posts: 414
Registered: ‎03-29-2011

Re: getting error while adding switch on the BNA "Connection timed out"

Hi,

 

during which step do the second which fail ?

Does BNA not discover all switches in the fabric after you added the first switch?

Are the configured with same the credentials?




If this provided you with a solution to this issue, please mark it with the button at the bottom "Accept as solution".


Any and all information provided by me is not reviewed, approved or endorsed by Brocade and is provided solely as a convenience for Brocade customers. All systems and all networks are different and unique. If you have a service affecting network problem, please open a TAC service request for service through Brocade, or through your OEM equipment provider. If this provided you with a solution to this issue, please mark it with the button at the bottom "Accept as solution"
Highlighted
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎11-10-2017

Re: getting error while adding switch on the BNA "Connection timed out"

We can only connect to one fabric only..

 

Each fabric has one switch, not able to connect swith in the Fabric2

 

Yes, configured with same credential for both switches

External Moderator
Posts: 5,029
Registered: ‎02-23-2004

Re: getting error while adding switch on the BNA "Connection timed out"

ashgunji@in.ibm.com

 

please take a look in BNA User Guide 14.3.1  DOC # 53-1005186-02, at Page 82

 

FCS policy and seed switches and Backbone Chassis discovery requirements

 

 

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎11-10-2017

Re: getting error while adding switch on the BNA "Connection timed out"

I have checked in google for 14.3.1 User guide, but i didn't  find out user guide. Could you please share link here.

Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎11-10-2017

Re: getting error while adding switch on the BNA "Connection timed out"

Yes, i have just reviewed the doc, in that troubleshooting part mentioned http services must be enabled. http not reachable with the switch ip address.

 

Can you guide me how to know http enabled or not on the switch.

 

If http not enabled, how we can enable in the switch.

External Moderator
Posts: 5,029
Registered: ‎02-23-2004

Re: getting error while adding switch on the BNA "Connection timed out"

@Ashok0003

 

with the command "configure" you can start the http services if this is not started.

 

is usually started by default

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎11-10-2017

Re: getting error while adding switch on the BNA "Connection timed out"

"configure" not working

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

vADC is now Pulse Secure
Download FREE NVMe eBook