Fibre Channel (SAN)

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-23-2005

brocade silworm 2800 and qlogic modules in IBM BladeCenter

Will an embedded Qlogic module in an IBM BladeCenter work/communicate with a Brocade 2800 switch? The target devices are behind the silkworm switch. The Silkworm 2800 is runnig FOS 2.6.1c. Its enabled features are:

Frequent Contributor
Posts: 78
Registered: ‎12-23-2005

Re: brocade silworm 2800 and qlogic modules in IBM BladeCenter

you should check with ibm support matrix for details (driver/firmware version and so on)generally speaking it should work, i think

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-23-2005

Re: brocade silworm 2800 and qlogic modules in IBM BladeCenter

Thanks again for your help

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-21-2005

Re: brocade silworm 2800 and qlogic modules in IBM BladeCenter

We have contacted IBM & we were told to upgrade the firmware on IBM F16 (Brocade switches) to 3.2.0-Murali

Contributor
Posts: 69
Registered: ‎09-16-2003

Re: brocade silworm 2800 and qlogic modules in IBM BladeCenter

There is no 3.x release of Fabric OS for the 2800... <!graemlin::D>

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-21-2005

Re: brocade silworm 2800 and qlogic modules in IBM BladeCenter

I am not sure FS 3.x release for SilkWorm 2800.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

Click to Register
Download FREE NVMe eBook