Fibre Channel (SAN)

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎10-06-2006

brocade bloom and bloom2 trunking

Hi,

External Moderator
Posts: 5,034
Registered: ‎02-23-2004

Re: brocade bloom and bloom2 trunking

The chip does not have influence for long distance, you must have of both switch a License for the functionality. Standard Trunking License is not intended for Long Distance, here must be purchased Extended Fabric License for both switch.

TechHelp24
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎10-06-2006

Re: brocade bloom and bloom2 trunking

But I check different ASIC can not Trunking, are you sure it work?

External Moderator
Posts: 5,034
Registered: ‎02-23-2004

Re: brocade bloom and bloom2 trunking

Please post / upload here this information you find that say different ASIC can not Trunk.

TechHelp24
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎10-06-2006

Re: brocade bloom and bloom2 trunking

Sorry for incorrect information different ASIC can not Trunking and it should be Extended Fabric be the same generation ASIC (attachment BCFP_Nutshell_edtemplate_vc2.ppt). Can 3800 Bloom extended fabric connect 3850 Bloom2?

External Moderator
Posts: 5,034
Registered: ‎02-23-2004

Re: brocade bloom and bloom2 trunking

Hi ccbird,Datasheet Attached

TechHelp24

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

vADC is now Pulse Secure
Download FREE NVMe eBook