Fibre Channel (SAN)

Reply
Occasional Contributor
Posts: 9
Registered: ‎02-19-2004

Zoning Merge Tool

Where can I get the zoning merge tool?

External Moderator
Posts: 5,046
Registered: ‎02-23-2004

Re: Zoning Merge Tool

Is attached, but it is a old version. No other release are available.

TechHelp24

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 9
Registered: ‎02-19-2004

Re: Zoning Merge Tool

Thanks, but I get an API Error when connecting to our switches.

External Moderator
Posts: 5,046
Registered: ‎02-23-2004

Re: Zoning Merge Tool

is this the same switch with the transaction problem ?

TechHelp24

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 9
Registered: ‎02-19-2004

Re: Zoning Merge Tool

Yes, it is. I just tested the same switch type on the B Fabric side and I don't get the API problem....it connects fine.

External Moderator
Posts: 5,046
Registered: ‎02-23-2004

Re: Zoning Merge Tool

krm,

You must reboot this Switch to abort and lost the transaction.

TechHelp24

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 9
Registered: ‎02-19-2004

Re: Zoning Merge Tool

So, do I have to reboot every switch in this fabric as this show up on all of them?

And do you know is this a bug, or what?

Thanks,

N/A
Posts: 1
Registered: ‎09-03-2010

Re: Zoning Merge Tool

Is the zone merger tool available for fabos 6 ?

i was unable to find it. if anybody could help

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

vADC is now Pulse Secure
Download FREE NVMe eBook