Fibre Channel (SAN)

Reply
Occasional Contributor
Posts: 11
Registered: ‎07-03-2008

When selecting Performance monitoring, error pop-up appears"Got invalid domain id -1 or domain id is missing

I get the following error pop-up when trying to bring up performance graphs from WEB tools. I am lisenced for fabric watch web tools, etc.

I've tried this on different switches in our fabric.

Any thoughts?

Regards,

Louis

External Moderator
Posts: 4,973
Registered: ‎02-23-2004

Re: When selecting Performance monitoring, error pop-up appears"Got invalid domain id -1 or domain id is missing

DecTech,

what is the switch Type ? Exact FabOS Release ?

Post here the result of "switchshow"

TechHelp24

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 11
Registered: ‎07-03-2008

Re: When selecting Performance monitoring, error pop-up appears"Got invalid domain id -1 or domain id is missing

The switchs are SW4100's (HP Branded)

Fabric OS is 5.2.0a

Switchshow output is posted..

Thanks,

Louis

Occasional Contributor
Posts: 11
Registered: ‎07-03-2008

Re: When selecting Performance monitoring, error pop-up appears"Got invalid domain id -1 or domain id is missing

This can also appear when trying to select the ports to monitor, after the Preformance monitor graph popup opens and you try to "right-click" on graph to select ports to monitor.

Regards,

Louis

Occasional Contributor
Posts: 11
Registered: ‎07-03-2008

Re: When selecting Performance monitoring, error pop-up appears"Got invalid domain id -1 or domain id is missing

Bumping this to top...

Anyone have any ideas??

V/R,

Louis

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.