Fibre Channel (SAN)

Reply
Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎06-23-2010

Trying to enabling SSL on FOS 6.3.1a

I''m to try to enable SSL web access to our switches and having some issue with certificates

I'm using a self-signed certificate, when I import the certificate it shows sucessful. But I cannot connect to the switch via SSL.

I'm tried to connect to the switch on port 443 but I  don't get a response so I don't believe the SSL Service is running. I've checked Ipfilter and can see that 443 traffic is permitted.

After this I have few questions

Is there a way to enable logging to I can see if my certificate is installed correctly and working?

Can i add a certificate and enable SSL  via the web interface?

Thanks in advance.

Contributor
Posts: 53
Registered: ‎06-24-2009

Re: Trying to enabling SSL on FOS 6.3.1a

Hi,

Did you use sshutil to set up the keys?

See the command reference.

Alastair

Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎06-23-2010

Re: Trying to enabling SSL on FOS 6.3.1a

No, I used 'seccertutil' command as per the userguide. I can export and import the certificate, but this only works when you import using the .pem extension.

Once that is completed, I try to acess the system via https:// and the page fails.

I've done a port scan on the switch, and port 443 isn't open.

It appears the userguide is missing some steps

Occasional Contributor
Posts: 12
Registered: ‎09-22-2008

Re: Trying to enabling SSL on FOS 6.3.1a

Assuming you created the signed certificate correctly, when you imported the .crt file back into SAN switch did you execute the following command

seccertutil import -config swcert -enable https

This will enable https on the switch

Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎06-23-2010

Re: Trying to enabling SSL on FOS 6.3.1a

Thats was the final bit I needed...thanks.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

vADC is now Pulse Secure
Download FREE NVMe eBook