Fibre Channel (SAN)

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎01-05-2007

Silkworm 12000 Single Domain (128 port)?

Hi

External Moderator
Posts: 4,973
Registered: ‎02-23-2004

Re: Silkworm 12000 Single Domain (128 port)?

ChassisConfig mode is only supported by 24000 and 48000. By 12000 is this command not supported.

TechHelp24
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎01-05-2007

Re: Silkworm 12000 Single Domain (128 port)?

HiBrocade DDM suggests using 1 domain. If it is not possible to use chassisConfig to configure the switch as 1 domain (128 ports) then the only other way would be to only use 64port??

External Moderator
Posts: 4,973
Registered: ‎02-23-2004

Re: Silkworm 12000 Single Domain (128 port)?

Hi nd786,BTW. Mean you Single Domain or Single Fabric ?

TechHelp24

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.