Fibre Channel (SAN)

Reply
Contributor
Posts: 30
Registered: ‎06-25-2013

Problem with NTP is not saving my ntp address...

My switch is not saving the ntp address...

Is continue to comeback IPV6 which I do not use IPV6...

 

tsclockserver 10.10.20.1 after a reboot is change to

 

BROCADE6510:root> tsclockserver
Active NTP Server               fe80::211:25ff:fec3:724e
Configured NTP Server List  fe80::211:25ff:fec3:724e

Contributor
Posts: 30
Registered: ‎06-25-2013

Re: Problem with NTP is not saving my ntp address...

No one have this problem?

Frequent Contributor
Posts: 130
Registered: ‎02-05-2014

Re: Problem with NTP is not saving my ntp address...

check if this explains it:

 

http://erwinvanlonden.net/2014/03/time-with-and-without-ntp-on-fc-switches/

 

regards,

Erwin


chapyn wrote:

No one have this problem?




Kind regards,
Erwin van Londen
Brocade Distinguished Architect
http://www.erwinvanlonden.net The Fibre Channel blog


Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

Download FREE NVMe eBook