Fibre Channel (SAN)

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎04-10-2008

Increasing Address_err count

In output portshow command, Address_err is increasing so many.

Please, help me,.

why do this increase? How do I to solve?

External Moderator
Posts: 4,973
Registered: ‎02-23-2004

Re: Increasing Address_err count

Fine, what kind of error ?

Example , xy-1234

TechHelp24

TechHelp24
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎04-10-2008

Re: Increasing Address_err count

Thanks for your interest !

I didn`t find message of error from errshow.

But host can`t access some device on this port. (This port is FL_Port, Switch port number is 4)

From portlogdump, I found following message so many. (Using SupportTool)

!image1.png!

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎04-10-2008

Re: Increasing Address_err count

thanks for your interest !

I didn` find message of error from errshow.

But host can`t access some device on this port ( This port is FL_port)

I found fllowing messages so many.

!image1.jpg!

External Moderator
Posts: 4,973
Registered: ‎02-23-2004

Re: Increasing Address_err count

goodman,

sound not good.

I would reset this port ( no warranty that work ) and reconfig new.

If reset "portcfgdefault" not work, is here a Hardware problem.

Test ( if is possoble ) to attach another device on this Port, and see if your get the same error, problable,but not sure this is caused by the connected Hardware/ Array / HBA , or defective SFP.

TechHelp24

TechHelp24
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎04-10-2008

Re: Increasing Address_err count

Thanks for your advice !

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎08-31-2009

Re: Increasing Address_err count

Hi,

Can anyone point me to the SupportTool ? I can't find it on My Brocade.

External Moderator
Posts: 4,973
Registered: ‎02-23-2004

Re: Increasing Address_err count

The SupportTools is not available for Download.

TechHelp24

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.