Fibre Channel (SAN)

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎07-30-2008

HP bladesystem sw 5480 port show no_sync

Hello,

Running VMware on HP bladesystem, both sw5480 switches are part of a fabric attached to SAN storage.  Recently because of scsi2 reservations issues, the storage luns locked.  During the trouble shooting of that problem, the blade chassis were rebooted.  After the reboot one of the chassis fiber port on both 5480s is showing no_sync.  I have disabled and enabled the port with no luck.  This is a live environment.

POD Port: Port is licensed
portState: 2    Offline 
portPhys:  5    No_Sync 
portScn:   2    Offline

anything I can do about this

james

External Moderator
Posts: 5,041
Registered: ‎02-23-2004

Re: HP bladesystem sw 5480 port show no_sync

the Port appear set as Offline.

Try portdisable and the portenable

set the port online now

what appeand ?

TechHelp24
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎07-30-2008

Re: HP bladesystem sw 5480 port show no_sync

The port remain in the same no_sync state after port disable/enable

External Moderator
Posts: 5,041
Registered: ‎02-23-2004

Re: HP bladesystem sw 5480 port show no_sync

can you please post here a screen shoot from webtools / port ?

TechHelp24
Highlighted
Frequent Contributor
Posts: 78
Registered: ‎12-23-2005

Re: HP bladesystem sw 5480 port show no_sync

what device is connected to this port? can you try to reset this deviceport, too (reset the link on both ends)?

Please double check if the sfp is seated correctly and the cable connected properly on both ends.

regards,

bernd

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

vADC is now Pulse Secure
Download FREE NVMe eBook