Fibre Channel (SAN)

Reply
Contributor
Posts: 23
Registered: ‎09-26-2011

Brocade 300 problem sfp module ( Speed Missmatch incompatible sfp)

I have the Brocade 300 as you can see on the pictures but I have problem when I connect the fiber. See evidence

http://sia1.subirimagenes.net/img/2015/02/04/150204114008564343.png

http://sia1.subirimagenes.net/img/2015/02/04/150204114009134553.png

http://sia1.subirimagenes.net/img/2015/02/04/150204114010533522.png

Hpw should I face this problem??

Thanks!!

 

Occasional Contributor
Posts: 11
Registered: ‎08-31-2009

Re: Brocade 300 problem sfp module ( Speed Missmatch incompatible sfp)

Hi,

looks like incompatible SFPs. Beginning with the 8Gbps switches only Brocade certified SFPs are supported in a Brocade switch. This is to make sure to keep the Brocade specifications. Make sure you have Brocade supported SFPs. I belive there is a list somewhere on the Brocade web site, but all major Brocade OEMs (HP, EMC, etc...) have them too.

Valued Contributor
Posts: 761
Registered: ‎06-11-2010

Re: Brocade 300 problem sfp module ( Speed Missmatch incompatible sfp)

Hi there,

 

@holger.fitz is completely right, when it comes to 8G, you can only use Brocade branded SFPs....

 

Rgds,

Felipon

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

vADC is now Pulse Secure
Download FREE NVMe eBook