Ethernet Switches & Routers

Reply
Occasional Contributor
Posts: 13
Registered: ‎06-22-2017

x648- prem

[ Edited ]

Good afternoon. I bought fastiron edge x648 - prem and I have a problem with it.
It does not load and gives an error with code 14, when I detach the 10g card from it, everything works fine, tell me what can be the problem? Firmware 07202

 

 

External Moderator
Posts: 4,973
Registered: ‎02-23-2004

Re: x648- prem

gomensai25@gmail.com

 

to ensure that your question has a better visibility, I've edited it.

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 13
Registered: ‎06-22-2017

Re: x648- prem

Thank you, I'm not fluent in English

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎04-08-2012

Re: x648- prem

I've simple edited the format and not the Content !

Vincent
Occasional Contributor
Posts: 13
Registered: ‎06-22-2017

Re: x648- prem

Here such error writes
Occasional Contributor
Posts: 13
Registered: ‎06-22-2017

Re: x648- prem

Who will tell me?
Brocade Moderator
Posts: 235
Registered: ‎06-30-2010

Re: x648- prem

Hi,

 

I would suggest that you open a TAC case with Brocade TAC to fully explore this problem interactively

 

Best regards

Mick


If my response has solved your query please click the "Accept as Solution" button.

Any and all information provided by me is not reviewed, approved or endorsed by Brocade and is provided solely as a convenience for Brocade customers.

All systems and all networks are different and unique. If you have a service affecting network problem, please open a TAC service request for service through Brocade, or through your OEM equipment provider.
Occasional Contributor
Posts: 13
Registered: ‎06-22-2017

Re: x648- prem

They do not answer anything
External Moderator
Posts: 4,973
Registered: ‎02-23-2004

Re: x648- prem

@Jaroslav

 

is the Swtch in Maintenance ?

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 13
Registered: ‎06-22-2017

Re: x648- prem

No. It's off. Since I need ports 10g.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.