Ethernet Switches & Routers

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎10-20-2014

POE Config resets to default

We have had  trouble with Brocade switches (6610 and 6450) not maintaining their "inline power" aka POE config.  If the electrical power drops and the switches reboot when they come back up they go back to a default POE config.  We have configured the switches to run with the Inline Power settings to "enable" and Class 2 and across all of the POE ports.  When we configure the POE settings we use the web interface, apply the config, then save to flash (write mem).  The units work as we need from that point forward unless they lose power.  Once powered off and then back on they reset their "inline power" config back to default which is "disable".

 

We have to be overlooking something or doing something wrong becasue this is happening across multiple switches.

 

Thanks for any advice.

Brocadian
Posts: 152
Registered: ‎10-05-2010

Re: POE Config resets to default

Any chance the switches are booting to a wrong flash? 

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎10-20-2014

Re: POE Config resets to default

Good question....hadn't thought of that.  I will check into it.

 

Thank you!

New Member
Posts: 1
Registered: ‎07-16-2013

Re: POE Config resets to default

Mine are doing the same thing.  Really odd.  And it is booting to the correct firmware as my IP addressing is all as it should be.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

Download FREE NVMe eBook