Ethernet Fabric (VDX, CNA)

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎06-18-2010

Cisco Nexus 5000 uplink to Brocade 5100

I have a Nexus 5000 running in NPV mode connected to a Brocade 5100 FC switch using two FC ports on a native FC module in the Nexus 5000. I would like to configure these two physical links as one logical link using a SAN Port-Channel/ISL-Trunk. An ISL trunking license is already installed on the Brocade 5100. Does anybody know how to configure this on the Nexus and Brocade side?

Thank you in advance for any comments.

Best regards,

Florian

Super Contributor
Posts: 644
Registered: ‎03-01-2007

Re: Cisco Nexus 5000 uplink to Brocade 5100

Florian,

see this Thread below. A Similary problem was discussed here  in the past.

if you need more info, please let me know, i have diverse How-To-Guide.

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎06-18-2010

Re: Cisco Nexus 5000 uplink to Brocade 5100

Which thread do you mean?

Thanks,

Florian

Super Contributor
Posts: 644
Registered: ‎03-01-2007

Re: Cisco Nexus 5000 uplink to Brocade 5100

Sorry Please.

I forgot to post the Thread-Link

http://community.brocade.com/message/10201#10201

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎06-18-2010

Re: Cisco Nexus 5000 uplink to Brocade 5100

Thank you for the provided link but I already read this mentioned thread.

The problem is that nothing is said about the required configuration settings on the Brocade 5100 switch for setting up a SAN Port-Channel.

Best regards,

Florian

Super Contributor
Posts: 644
Registered: ‎03-01-2007

Re: Cisco Nexus 5000 uplink to Brocade 5100

Is descripted in the How-to-Guide

If you are satisfied with the responses please mark as 'Answered'.
If not, just let me know I can see to get more info.
I would appreciated if you rate the threads.

Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎03-23-2010

Re: Cisco Nexus 5000 uplink to Brocade 5100

Hello ABBA-Systems,

Would you mind posting your How-to-Guide online?  Thanks!

Super Contributor
Posts: 644
Registered: ‎03-01-2007

Re: Cisco Nexus 5000 uplink to Brocade 5100

I think you have successfully closed the threads ?

N/A
Posts: 1
Registered: ‎04-18-2011

Re: Cisco Nexus 5000 uplink to Brocade 5100

Can You confirm, that it is possible to connect Brocade 5100 (FOS 6.2 or above) with Nexus 5020? On cisco.com i found only this document: http://www.cisco.com/en/US/docs/switches/datacenter/mds9000/interoperability/matrix/Matrix5.html but this concern only Cisco MDS 9000... :/

External Moderator
Posts: 5,046
Registered: ‎02-23-2004

Re: Cisco Nexus 5000 uplink to Brocade 5100

YES!

I have a Official How-To Guide from EMC Inside Csco and Brocade Engineerig , I'll Upload here ASAP!

The only one, I'm at the moment not 100% sure which exact FOS and SAN / NX-OS is supported or not.

TechHelp24

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.

vADC is now Pulse Secure
Download FREE NVMe eBook