Virtual Router/ Firewall/ VPN

Reply
New Member
Posts: 1
Registered: ‎03-27-2017

Ip forwarding doesn't work on vRouter 5600 v.17.0.1 installed in openstack Liberty

Hi,

 

We've installed the latest version of Broacade vRouter 5600 in openstack Liberty and faced with problem that ip forwarding doesn't work on VM.

We configured dataplane interfaces with appropriae ip addresses, but after changes commiting we don't see any local/connecte/kernel routes in RIB.

Show command "show ip forwarding" returns empty string without any helpfull information.

Highlighted
TAC Mod
Posts: 66
Registered: ‎04-07-2011

Re: Ip forwarding doesn't work on vRouter 5600 v.17.0.1 installed in openstack Liberty

Hello @koroed

 

Welcome to the Community!

While we still encourage the Community to assist with your post, I wanted to let you know that I have passed your questions on to our TAC Engagement Team. They will be reaching out to you shortly to gather more information regarding your configuration, so we can get you routed to the correct group.

Once your case is closed, if appropriate, we will post the resolution to this thread to help others within the Community; or, if you'd prefer, please come back and post the resolution yourself.

Please let us know if there is anything else we can do to help faciliate your case resolution.

You can find out more about the TAC Engaged Program by clicking on the image below.

Thank you!

Denise K.
Brocade Community Team
@DeniseK

 

TAC Engaged Program

Community Manager
Posts: 146
Registered: ‎03-03-2014

Re: Ip forwarding doesn't work on vRouter 5600 v.17.0.1 installed in openstack Liberty

Hello Community,

 

In following up on the case opened for this issue, it was determined that it was a licensing issue and once corrected, the issue was resolved. 

 

Regards,

 

Denise K.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.