SAN Health Utility

Reply
Occasional Contributor
Posts: 9
Registered: ‎08-01-2005

Some switches aren't in SAN health report ( Builder version 3.0.2 )

I have schedule running SAN health program every week. After I upload BSH file to Brocade Web. I get the SAN health report ( excel and visio file ). At summary sheet,there are below messages about report processing alerts.The version is: <!graemlin::confused:><!graemlin:Smiley Happy>

External Moderator
Posts: 4,930
Registered: ‎02-23-2004

Re: Some switches aren't in SAN health report ( Builder version 3.0.2 )

sombut,you spoken her form "CP" so i assume the Switch is any Director. 12000 or 24000 ? if you have a 24000 is this configured in the Single or Dual Domane ? what of chassisConfig mode ?

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 9
Registered: ‎08-01-2005

Re: Some switches aren't in SAN health report ( Builder version 3.0.2 )

The Switches are SW12000. Firmware version is 4.4.0f. There are 12 switches. Thank you.

External Moderator
Posts: 4,930
Registered: ‎02-23-2004

Re: Some switches aren't in SAN health report ( Builder version 3.0.2 )

Hi sombut,is possible that thy client have a Network Error ? Install the SANHealt to another PC and test. I not have another Idee.

TechHelp24

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.