Fibre Channel (SAN)

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎06-15-2009

unable to see slot from Zoneadmin/Alias (web-tools)

Hi to all,

We have a Brocade director 48000, we have add a new slot with 32 ports.

The switch see the new port and their status (from command-line and home page in web-tools but don't see the new slot install.

We have slot 1,2,3,4 (32 ports), 5 (CP0), 6 (CP1), 7 (32 ports --the slot with problem).

Some port in slot 7 is in active zoneset and workgood.

If I try to create an Alias in web-tool I see all slot except slot 7.

Someone can be help? Or suggest the solution?

Thanks in advance.

Best regards Andrea.

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎06-15-2009

Re: unable to see slot from Zoneadmin/Alias (web-tools)

This is the output for slotshow.

admin> slotshow

Slot   Blade Type   ID    Status
---------------------------------
  1     SW BLADE   18     ENABLED
  2     SW BLADE   18     ENABLED
  3     SW BLADE   18     ENABLED
  4     SW BLADE   18     ENABLED
  5     CP BLADE   16     ENABLED
  6     CP BLADE   16     ENABLED
  7     SW BLADE   18     ENABLED
  8     UNKNOWN           VACANT
  9     UNKNOWN           VACANT
10     UNKNOWN           VACANT

Contributor
Posts: 31
Registered: ‎04-16-2007

Re: unable to see slot from Zoneadmin/Alias (web-tools)

It look like there is a Administrative Domain configuration on the switch?

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎06-15-2009

Re: unable to see slot from Zoneadmin/Alias (web-tools)

Hi,

thanks for interesting.

I have resolve with : hafailover

Probably the error is a bug of version of Fabric OS (5.3.0a)

Thanks to all.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.