Fibre Channel (SAN)

Reply
Occasional Contributor
Posts: 14
Registered: ‎01-07-2008

principle switch

Hello,

External Moderator
Posts: 4,907
Registered: ‎02-23-2004

Re: principle switch

"fabricprincipal"for exact details and Option , see the Command Reference Guide

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 14
Registered: ‎01-07-2008

Re: principle switch

awesome, thank you!

Occasional Contributor
Posts: 14
Registered: ‎01-07-2008

Re: principle switch

sorry, hit sent to early...so once the 4900's is set to principle, do i still need to go into the 3850 and change the setting? will the 3850 automatically change to subordinate?

External Moderator
Posts: 4,907
Registered: ‎02-23-2004

Re: principle switch

....in rule the case yes, because a this time is the 4900 Principal.after change the 4900 to Principal ( see with the command "fabricshow" ) becomes the 3850 set automatically to subordinate, but only if this "3850" not forced to principal.

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 21
Registered: ‎04-18-2006

Re: principle switch

Hi and happy new year, Olivier

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.