Fibre Channel (SAN)

Reply
Contributor
Posts: 21
Registered: ‎06-13-2013

different data cli switch commands and web tool

Good afternoon.
Added a new switch in Existing factory.
data cli is the same for all identical to the old and the new Switch.

SAN_Switch_2:adm> fabricshow

Switch ID   Worldwide Name           Enet IP Addr    FC IP Addr      Name

-------------------------------------------------------------------------

  2: fffc02 10:00:00:05:1e:05:e0:71 192.168.88.51   0.0.0.0         "SAN_Switch_2"

  3: fffc03 10:00:00:05:1e:06:bf:48 192.168.88.52   0.0.0.0         "SAN_Blade_1"

  4: fffc04 10:00:00:05:1e:5e:0d:60 192.168.88.53   0.0.0.0         "SAN_Blade_2_1"

  5: fffc05 10:00:00:05:1e:5e:0c:7f 192.168.88.54   0.0.0.0         "SAN_Blade_2_2"

10: fffc0a 10:00:00:05:1e:05:e0:0d 192.168.88.50   0.0.0.0        >"SAN_Switch_1"

The Fabric has 5 switches

different webtools data as shown in the attached files


cfgactvshow the same data on all Switchs

Valued Contributor
Posts: 539
Registered: ‎03-20-2011

Re: different data cli switch commands and web tool

i trust cli. according to cli, you have 5 switches in one fabric (not factorySmiley Wink

cfgactvshow also proves that the new switch was able to get the zoning configuration from other members. this would not be possible if they wouldn't form the fabric.

web tools seem to show some cosmetic defect. 2.jpg shows that san_blade_1 is the only switch in the fabric, while all others are "segmented", but at the same time san_blade_1 reports himself as subordinate. who's the principal then?..

what are the FOS versions on the switches?

Contributor
Posts: 21
Registered: ‎06-13-2013

Re: different data cli switch commands and web tool

everywhere the main switch in cli

SAN_Blade_1:adm> fabricshow

Switch ID   Worldwide Name           Enet IP Addr    FC IP Addr      Name

-------------------------------------------------------------------------

  2: fffc02 10:00:00:05:1e:05:e0:71 192.168.88.51   0.0.0.0         "SAN_Switch_                                                               2"

  3: fffc03 10:00:00:05:1e:06:bf:48 192.168.88.52   0.0.0.0         "SAN_Blade_1                                                               "

  4: fffc04 10:00:00:05:1e:5e:0d:60 192.168.88.53   0.0.0.0         "SAN_Blade_2                                                               _1"

  5: fffc05 10:00:00:05:1e:5e:0c:7f 192.168.88.54   0.0.0.0         "SAN_Blade_2                                                               _2"

10: fffc0a 10:00:00:05:1e:05:e0:0d 192.168.88.50   0.0.0.0        >"SAN_Switch_                                                               1"

The Fabric has 5 switches

SAN_Blade_1:adm> fabricshow

Switch ID   Worldwide Name           Enet IP Addr    FC IP Addr      Name

-------------------------------------------------------------------------

  2: fffc02 10:00:00:05:1e:05:e0:71 192.168.88.51   0.0.0.0         "SAN_Switch_                  2"

  3: fffc03 10:00:00:05:1e:06:bf:48 192.168.88.52   0.0.0.0         "SAN_Blade_1                  "

  4: fffc04 10:00:00:05:1e:5e:0d:60 192.168.88.53   0.0.0.0         "SAN_Blade_2                  _1"

  5: fffc05 10:00:00:05:1e:5e:0c:7f 192.168.88.54   0.0.0.0         "SAN_Blade_2                  _2"

10: fffc0a 10:00:00:05:1e:05:e0:0d 192.168.88.50   0.0.0.0        >"SAN_Switch_                  1"

The Fabric has 5 switches

Firmware is the same on all switches is Fabos Version 6.2.2d

Contributor
Posts: 21
Registered: ‎06-13-2013

Re: different data cli switch commands and web tool

old_comp.jpgnew_comp.png

Contributor
Posts: 21
Registered: ‎06-13-2013

Re: different data cli switch commands and web tool

just noticed
Photo 1 from the computer on which and added a new switch, which usually work with. 2 photos from a computer which first went on the new switch. pictures taken simultaneously. How can this be?

Contributor
Posts: 21
Registered: ‎06-13-2013

Re: different data cli switch commands and web tool

http://www.java.com/en/download/help/plugin_cache.xml

after clear the Java cache data are the same.
those obtained periodically to clear the Java cache?

Super Contributor
Posts: 445
Registered: ‎04-08-2009

Re: different data cli switch commands and web tool

ngyrianova wrote:


those obtained periodically to clear the Java cache?

Hi ngyrianova.  First off, thanks for sharing the details of what fixed your issue.  As pointed out, FOS CLI is trustworthy and its good practice, when in doubt, to verify with the CLI.  Now regarding your question, I always recommend clearing browser cache and java cache periodically.  As when new pages, content or data cannot be created (either because the cache is full or other associated problems are occurring), good house cleaning helps resolve or prevent issues such as this all together.  Should you have to do this all the time?  Every now and then definitely doesn't hurt.

Regards,

Mike Eversole
Brocade Community Manager

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.