Fibre Channel (SAN)

Reply
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎12-22-2015

cant connect to switch using telnet 200E

i am trying to run a SAN health check . . I can connect to 7/8 switches without issue. but the 8th one i cannot connect with telnet. 

 

ssh is working fine. 

 

how can i enable telnet using cli ?

 

all switches are 200E models

Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎12-22-2015

Re: cant connect to switch using telnet 200E

here is the output . doesnt look like anythign is blocked.

 

wifibr01-p1:admin> ipfilter --show

Name: default_ipv4, Type: ipv4, State: active
Rule Source IP Protocol Dest Port Action
1 any tcp 22 permit
2 any tcp 23 permit
3 any tcp 897 permit
4 any tcp 898 permit
5 any tcp 111 permit
6 any tcp 80 permit
7 any tcp 443 permit
8 any udp 161 permit
9 any udp 111 permit
10 any udp 123 permit
11 any tcp 600 - 1023 per mit
12 any udp 600 - 1023 per mit

Name: default_ipv6, Type: ipv6, State: active
Rule Source IP Protocol Dest Port Action
1 any tcp 22 permit
2 any tcp 23 permit
3 any tcp 897 permit
4 any tcp 898 permit
5 any tcp 111 permit
6 any tcp 80 permit
7 any tcp 443 permit
8 any udp 161 permit
9 any udp 111 permit
10 any udp 123 permit
11 any tcp 600 - 1023 per mit
12 any udp 600 - 1023 per mit
wifibr01-p1:admin>

Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎12-22-2015

Re: cant connect to switch using telnet 200E

i got it working . i had to raise the timeout values fomr 8 seconds to 30 seconds.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.