Fibre Channel (SAN)

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-23-2005

brocade silworm 2800 and qlogic modules in IBM BladeCenter

Will an embedded Qlogic module in an IBM BladeCenter work/communicate with a Brocade 2800 switch? The target devices are behind the silkworm switch. The Silkworm 2800 is runnig FOS 2.6.1c. Its enabled features are:

Frequent Contributor
Posts: 78
Registered: ‎12-23-2005

Re: brocade silworm 2800 and qlogic modules in IBM BladeCenter

you should check with ibm support matrix for details (driver/firmware version and so on)generally speaking it should work, i think

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-23-2005

Re: brocade silworm 2800 and qlogic modules in IBM BladeCenter

Thanks again for your help

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-21-2005

Re: brocade silworm 2800 and qlogic modules in IBM BladeCenter

We have contacted IBM & we were told to upgrade the firmware on IBM F16 (Brocade switches) to 3.2.0-Murali

Contributor
Posts: 69
Registered: ‎09-16-2003

Re: brocade silworm 2800 and qlogic modules in IBM BladeCenter

There is no 3.x release of Fabric OS for the 2800... <!graemlin:Smiley Very Happy>

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-21-2005

Re: brocade silworm 2800 and qlogic modules in IBM BladeCenter

I am not sure FS 3.x release for SilkWorm 2800.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.