Fibre Channel (SAN)

Reply
Occasional Contributor
Posts: 9
Registered: ‎02-19-2004

Zoning Merge Tool

Where can I get the zoning merge tool?

External Moderator
Posts: 4,907
Registered: ‎02-23-2004

Re: Zoning Merge Tool

Is attached, but it is a old version. No other release are available.

TechHelp24

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 9
Registered: ‎02-19-2004

Re: Zoning Merge Tool

Thanks, but I get an API Error when connecting to our switches.

External Moderator
Posts: 4,907
Registered: ‎02-23-2004

Re: Zoning Merge Tool

is this the same switch with the transaction problem ?

TechHelp24

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 9
Registered: ‎02-19-2004

Re: Zoning Merge Tool

Yes, it is. I just tested the same switch type on the B Fabric side and I don't get the API problem....it connects fine.

External Moderator
Posts: 4,907
Registered: ‎02-23-2004

Re: Zoning Merge Tool

krm,

You must reboot this Switch to abort and lost the transaction.

TechHelp24

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 9
Registered: ‎02-19-2004

Re: Zoning Merge Tool

So, do I have to reboot every switch in this fabric as this show up on all of them?

And do you know is this a bug, or what?

Thanks,

N/A
Posts: 1
Registered: ‎09-03-2010

Re: Zoning Merge Tool

Is the zone merger tool available for fabos 6 ?

i was unable to find it. if anybody could help

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.