Fibre Channel (SAN)

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-24-2011

Skillworm EMC-Ds-200(password reset)can't connect trought Hyperterm

Hello

I have  purchased a  skillworm EMC(brocade) DS200

NO idea  what the  password is it powers up correctly it goes troughtthe normalpower process

then stays  green(powerlight) the Lan ports  shows  as active but do not know the ip address

whenattempt to connect trought hyperterminal using a serial null modem cable

nothing shows up in the hypertemninal windows  I would have expected to see some  text as  I see  connecting to different systems (cisco MDS)with the same cable.I've changed cables with no success

Any idea  of what could be   wrong?

External Moderator
Posts: 4,780
Registered: ‎02-23-2004

Re: Skillworm EMC-Ds-200(password reset)can't connect trought Hyperterm

--->>> whenattempt to connect trought hyperterminal using a serial null modem cable

nothing shows up in the hypertemninal windows

1) here find parameter Value for a Windows environments:

Bits per second 9600

Databits 8

Parity None

Stop bits 1

Flow control None

2) make sure you have a correct Serial Cable

are both step successfully, then continue with Password reset accordly Password Reset Procedure

follow this DOC

If you are satisfied with the responses please mark as 'Answered'.
If not, just let me know I can see to get more info.
I would appreciated if you rate the threads.


Thank you.

TechHelp24
Super Contributor
Posts: 635
Registered: ‎04-12-2010

Re: Skillworm EMC-Ds-200(password reset)can't connect trought Hyperterm

Hi,

just another comment. A null modem cable from Cisco had not worked in my environment.

My recommendation is to use the original Brocade cable.

I am not sure if Brocade changed the pin to pin mapping.

I hope this helps,

Andreas

Regular Contributor
Posts: 178
Registered: ‎04-21-2008

Re: Skillworm EMC-Ds-200(password reset)can't connect trought Hyperterm

Hi Jean-Marie,

did you try default root password for EMC branded switches

Kind regards,

--

david

Frequent Contributor
Posts: 168
Registered: ‎08-06-2003

Re: Skillworm EMC-Ds-200(password reset)can't connect trought Hyperterm

Hello Members - Please do not share any internal or confidential password in this forum. Thanks

Regular Contributor
Posts: 201
Registered: ‎11-24-2009

Re: Skillworm EMC-Ds-200(password reset)can't connect trought Hyperterm

...as if they weren't widely known yet.

Regular Contributor
Posts: 201
Registered: ‎11-24-2009

Re: Skillworm EMC-Ds-200(password reset)can't connect trought Hyperterm

Hi Andreas,

based on my experience the switches up to and including 4G used a 'straight' cable (with a detachable RJ-to-DB9 adaptor) generally referred to as 'Brocade cable'. Starting with 8G platforms the pinout was changed and the famous "blue console cable" from Cisco works well with those (didn't work with older Brocade models). Needless to say that 8G platforms ship with a new 'Brocade cable' which is different from the old one. I believe this is what confused some.

Hope this helps,

Linar

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.