Fibre Channel (SAN)

Reply
Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎10-24-2006

Silkworm 3900 and 4100 upgrade procedure

Hi all,

External Moderator
Posts: 4,907
Registered: ‎02-23-2004

Re: Silkworm 3900 and 4100 upgrade procedure

command for firmware upgrade is for all Brocade Switches "firmwaredownload" you find appropriate information into the Fabric OS Command Reference Manuals. Latest FabOS release is v5.2.0a, Please refer here the Release Notes if you use old 2xxx series Switches in the same Fabric.

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎10-24-2006

Re: Silkworm 3900 and 4100 upgrade procedure

Thanks for your quick reply!Martijn

External Moderator
Posts: 4,907
Registered: ‎02-23-2004

Re: Silkworm 3900 and 4100 upgrade procedure

You question:Yes, but only are all Server and Storage Array as be connected whit Failover to all other switch in the same Fabric. The currect switch running firmwaredownload must be rebooted after upgrade, and reboot interrupt the connection.

TechHelp24
External Moderator
Posts: 4,907
Registered: ‎02-23-2004

Re: Silkworm 3900 and 4100 upgrade procedure

Martin,BTW, to make sure that the Failover is work, disconnect / unplug shortly one of the cable from the switch your will upgrade to see if all connection trough all other Switch in the same Fabric are available.

TechHelp24
External Moderator
Posts: 4,907
Registered: ‎02-23-2004

Re: Silkworm 3900 and 4100 upgrade procedure

Any result / feedback ?

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 5
Registered: ‎10-24-2006

Re: Silkworm 3900 and 4100 upgrade procedure

Not all of our systems are connected to the redundant fabric (problem with some HCL's).Martijn

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.