Fibre Channel (SAN)

Reply
New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎12-10-2010

Silkworm 200E Passwords

Hi. I recently purchased a used Silkworm 200E.

I would like to reset all passwords, basically returning to factory defaults.

I booted into the Serial Console and press ESC and reset the password but it still will not allow me to login

Super Contributor
Posts: 644
Registered: ‎03-01-2007

Re: Silkworm 200E Passwords

If you have reset all password with a Password Recovery Procedure and logis is still not work, is probable the switch was configured

with RADIUS Login crdential.

Try follow, disconnect the LAN Cable, connect the Serial Cable wait for 10-20 Minute, and try to login with

default username "admin"

default password "password"

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎12-10-2010

Re: Silkworm 200E Passwords

Well, that doesnt work. And Brocade refuses to speak to me.

New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎04-09-2010

Re: Silkworm 200E Passwords

Hello Dave,

I am an online community manager here at Brocade and I am sorry to hear you are having difficulty getting the proper support for your issue.

Have you tried contacting Brocade Support, you can find the contact information at http://www.brocade.com/services-support/index.page.

You may need to get in touch with your OEM first though depending on the particular support agreement you have in place.

Does this help?

Thank you for posting this issue and we will do our best to assist you.

Super Contributor
Posts: 644
Registered: ‎03-01-2007

Re: Silkworm 200E Passwords

--->>> Well, that doesnt work.

if default pwd not work, you must reset to factory default.

follow this procedure.

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎12-10-2010

Re: Silkworm 200E Passwords

Unfortunately, I do not know the boot PROM password so I cannot use the boot PROM method.

I would gladly reset the BOOT PROM password and subsequently the  root & admin passwords, however Customer Support will not even talk to me because I have no support contract and they will not even sell me a support contract because I purchased the devices at an auction as opposed to an OEM supplier.

Super Contributor
Posts: 644
Registered: ‎03-01-2007

Re: Silkworm 200E Passwords

Hi,

you have opened the Threads as Follow

-->>> I would like to reset all passwords, basically returning to factory defaults.

and not about Boot PROM Password.

In order to obtain a Boot PROM Password Recovery Strin, you must send to Brocade the String Output from Switch.

Such Support is only available from Brocade for Cusomer with a Active Maintenance Contract.

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎12-10-2010

Re: Silkworm 200E Passwords

And they wont even allow me to purchase a maintenance contract!!!!

Is there a default PROM password that I could maybe try?

Super Contributor
Posts: 644
Registered: ‎03-01-2007

Re: Silkworm 200E Passwords

--->>> And they wont even allow me to purchase a maintenance contract!!!!

NO! It is you decision if you purchased a MC or not.

--->>> Is there a default PROM password that I could maybe try?

No, any Default pwd for boot prom is not available.

New Member
Posts: 1
Registered: ‎04-19-2013

Re: Silkworm 200E Passwords

Abba. so you meen we must pay you guys for an contract to get BOOT PROMPT PASSWORD ?

wait 20 min.. did not work.

the other link is deleted. could you explain more how to fix this?

regards

Findus

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.