Brocade MyBrocade Transformation BCSDL12125SG A


Fibre Channel (SAN)

Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎02-07-2012

Not able to change the password for admin

I am trying to change the password for admin in Brocade ds-300 switch but below message I am getting.

"Cannot manage the target account due to conflicting AD permissions"

The ID, with I am trying to change the password having admin role.

Thanks in Advance

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎02-07-2012

Re: Not able to change the password for admin

Someone please help me in this.

External Moderator
Posts: 4,747
Registered: ‎02-23-2004

Re: Not able to change the password for admin

log as root, and execute the command "passwddefault"

all password will be set to default, then ayou can change at next login.

TechHelp24
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎02-07-2012

Re: Not able to change the password for admin

Thanks TechHelp24 for reply. I don't have admin password to login as admin. I am trying to reset the password with the ID which having admin rights. Is there any other way to reset the password of admin.

External Moderator
Posts: 4,747
Registered: ‎02-23-2004

Re: Not able to change the password for admin

I wrote in my preview post login as "root" also with username root and reset the password by default

TechHelp24
N/A
Posts: 1
Registered: ‎02-20-2012

Re: Not able to change the password for admin

Hi , everybody especially to TechHelp24   could you send me the brocade 300 procedure to recover my password? I have the same problem as the post, so i need some help , and i dont want to lose the fabric configuration , its an inherited scenario. THANKSSSSSSSS

External Moderator
Posts: 4,747
Registered: ‎02-23-2004

Re: Not able to change the password for admin

francisco,

--->>>....and i dont want to lose the fabric configuration ,

password recovery don't lose the config, but you have temporary lost of connectivity because the switch must be rebooted.

about password recovery, see here in the community.

thanks.

TechHelp24
Brocadian
Posts: 2
Registered: ‎07-07-2016

Re: Not able to change the password for admin

Hi:

 

 

        I met the same problem, have you resolved the problem? HOW?

Contributor
Posts: 66
Registered: ‎12-24-2015

Re: Not able to change the password for admin

8amitj,

Following messages "Cannot manage the target account due to conflicting AD permissions" means, that your account and admin account have different lists of AD's entries. You must lead them to the same state, if you want to perform this from your account.

 

About perform "passworddefault" command by root account. You must understand, that all your non-factory accounts would be deleted by this operation. And you'll need some labour intensive work after this operation. But all configuration continue working.

 

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎12-01-2016

Re: Not able to change the password for admin

Hello

facing the same problem.

best regards

angellily

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.