Fibre Channel (SAN)

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎10-31-2008

I have a br340 switch that won't connect any faster that 4 gbps after rebooting it.

I have a BR340 switch that after rebooting it it won't connect any faster than 4 gbps.

Contributor
Posts: 20
Registered: ‎02-13-2013

Re: I have a br340 switch that won't connect any faster that 4 gbps after rebooting it.

Please paste 'licenseshow'

Maybe you lost 8G license which is required on Brocade 300 for 8Gbps speed.

 

Contributor
Posts: 44
Registered: ‎12-23-2013

Re: I have a br340 switch that won't connect any faster that 4 gbps after rebooting it.

at the moment 8gb License is a standard in 8gb switches

run command sfpshow and check if Vendor PN number doesn match4gb models

also check second end (hba,array etc)

Contributor
Posts: 20
Registered: ‎02-13-2013

Re: I have a br340 switch that won't connect any faster that 4 gbps after rebooting it.

Yes, it's standard but there is one model which is not true - Brocade 300

Same as 6510 doesn't need Full Fabric for E_Ports, but 300 or 5100 still need this license regardless of FOS version - even in 7.2.x

 

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎10-31-2008

Re: I have a br340 switch that won't connect any faster that 4 gbps after rebooting it.

I think you might be on to something there. We just split two br340s in to two seperate fabrics. I just looked at the license and one shows 2 8 gig fc liscenses and the other shows none.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.