Fibre Channel (SAN)

Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-10-2008

Fibre Channel IP Address

when you do a "ipaddrset" or a "ipaddrshow"

Super Contributor
Posts: 644
Registered: ‎03-01-2007

Re: Fibre Channel IP Address

show for details the Command Reference GuideSynopsis ipaddrset <a class="jive-link-adddocument" href="http://community.brocade.com/home/community-document-picker.jspa?communityID=&subject=-cpnumber">-cp number</a><BR>ipaddrset<a class="jive-link-adddocument" href="http://community.brocade.com/home/community-document-picker.jspa?communityID=&subject=-swnumber">-sw numberipaddrset<a class="jive-link-adddocument" href="http://community.brocade.com/home/community-document-picker.jspa?communityID=&subject=-ipv6">-ipv6 </a><BR>ipaddrset <a class="jive-link-adddocument" href="http://community.brocade.com/home/community-document-picker.jspa?communityID=&subject=-cpnumber">-cp numberipaddrset <a class="jive-link-adddocument" href="http://community.brocade.com/home/community-document-picker.jspa?communityID=&subject=delete">add x:x:x:x:x:x:x/nipaddrset <a class="jive-link-adddocument" href="http://community.brocade.com/home/community-document-picker.jspa?communityID=&subject=delete">add x.x.x.x/nipaddrset <a class="jive-link-adddocument" href="http://community.brocade.com/home/community-document-picker.jspa?communityID=&subject=delete">add x.x.x.xipaddrset

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-10-2008

Re: Fibre Channel IP Address

I guess what I am asking is , is what is the "" and what is it used for?

Super Contributor
Posts: 644
Registered: ‎03-01-2007

Re: Fibre Channel IP Address

To connect the switches trough a Fiber Channel Router.With other words, do you have a Fiber Channel Router into you SAN ?

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-10-2008

Re: Fibre Channel IP Address

What type of interface is that on a Brocade Silkworm 3000 series or 4000 series switch?RJ-45 or fiber?

Super Contributor
Posts: 644
Registered: ‎03-01-2007

Re: Fibre Channel IP Address

The switches Ports by all Brocade Switches Other story is by SAN Router, like AP7420 or Brocade 7500, here can you use the Switch/Router Port for IP also RJ-45 if you use RJ-45 SFP.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.