Fibre Channel (SAN)

Reply
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-22-2008

Cannot ping both CP

Hello everyone,----


External Moderator
Posts: 4,862
Registered: ‎02-23-2004

Re: Cannot ping both CP

MTS,What kind of Problem do you have ?

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-22-2008

Re: Cannot ping both CP

Hi TeckHelp24,<!graemlin:Smiley Sad>

External Moderator
Posts: 4,862
Registered: ‎02-23-2004

Re: Cannot ping both CP

Hi MTS,Again, this error is not caused by the 24K or by the CP Blade, this is a Network Error.

TechHelp24
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-22-2008

Re: Cannot ping both CP

Did that and the other one becomes alive <a class="jive-link-adddocument" href="http://community.brocade.com/home/community-document-picker.jspa?communityID=&subject=someofthe+times">some of the times</a>

External Moderator
Posts: 4,862
Registered: ‎02-23-2004

Re: Cannot ping both CP

MTS,---&gt;&gt;&gt; Did that and the other one becomes alive <a class="jive-link-adddocument" href="http://community.brocade.com/home/community-document-picker.jspa?communityID=&subject=someofthe+times">some of the timesIn this case you must search the error into the network.

TechHelp24

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.