Fibre Channel (SAN)

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-13-2013

Brocade and ADVA FSP3000 Compatibility Matrix

Hello,

IHAC thats has delpoyed a WDM ADVA FSP3000, so I'm looking the compatibility Matrix for 6510 and 300.

The customer i using the following board:


  • 1063707620-01 5TCE-PCTN-10GU+10G-V#DC
  • 1063703200 2WCA-PCN-10G

I don't understand if are really supported by Brocade Compatibility Matrix, probably Brocade use truncated name.

Please,   does anyone can tell me if  boards are supported for Brocade 6510 ? 

We are using longwave SFP but I guess that is irrelevant.

Thanks in advance

Best regards

Romeo

External Moderator
Posts: 4,780
Registered: ‎02-23-2004

Re: Brocade and ADVA FSP3000 Compatibility Matrix

romeo,

I've connected by customer at February 2013, ADVA FSP3000-R7.

however, both Board you listed here are Ethernet Port, and such are not supported neither 300 and 6510.

To make sure, is probable I'm wrong, I would suggest you open a Call with ADVA.

If you don't have direct Support access to ADVA, and the WDM was installed by a Carrier, then you should open a Call with the Carrier.

TechHelp24
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-13-2013

Re: Brocade and ADVA FSP3000 Compatibility Matrix

I know that You are already talking about that with Gaspare. Thanks for your help.

Best regards,

Romeo

External Moderator
Posts: 4,780
Registered: ‎02-23-2004

Re: Brocade and ADVA FSP3000 Compatibility Matrix

Romeo,

I've shared some ADVA DOC and Manuals, you should get a email.

TechHelp24
Contributor
Posts: 27
Registered: ‎10-05-2011

Re: Brocade and ADVA FSP3000 Compatibility Matrix

Hi,

the ADVA FSP 3000

5TCE family and

2WCA family

are both supported and qualified with CONDOR II and CONDOR III HW from Brocade for 4/8/10G FC

LX or SX is not taken into account

Let me knowif you have any further questions

Cheers

uli

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.