Fibre Channel (SAN)

Reply
Contributor
Posts: 37
Registered: ‎05-19-2009

Brocade G610

Does the new Brocade G610 support FICON?

External Moderator
Posts: 4,907
Registered: ‎02-23-2004

Re: Brocade G610

@wduglin

 

the Brocade G610 i a replacement for the Brocade 300.

 

at 99,999% the Brocade G610 will not be qualified to FICON.

TechHelp24
Contributor
Posts: 37
Registered: ‎05-19-2009

Re: Brocade G610

Will any new Gen 6 switches support FICON?

External Moderator
Posts: 4,907
Registered: ‎02-23-2004

Re: Brocade G610

@wduglin

 

X6-4 and X6-8 Directors, and the G620 are FICON Qualified.

TechHelp24
Brocade Moderator
Posts: 278
Registered: ‎08-31-2009

Re: Brocade G610

[ Edited ]

Hello,

 

G610 will be study by IBM for Ficon qualification around summer 2017.

Any and all information provided by me is not reviewed, approved or endorsed by Brocade and is provided solely as a convenience for Brocade customers. All systems and all networks are different and unique. If you have a service affecting network problem, please open a TAC service request for service through Brocade, or through your OEM equipment provider. If this provided you with a solution to this issue, please mark it with the button at the bottom "Accept as solution"

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.