Fibre Channel (SAN)

Reply
Regular Visitor
Posts: 1
Registered: ‎03-23-2017

Brocade 6510 came up in a funky state after setup. Cannot run any commands.

Installed and configured a new switch yesterday. 

 

The switch is reachable and I am able to ssh. Howevver, I cannot run any commands. 

 

**************************************************************

*                                                            *

* Fabric OS has detected frequent switch reboot condition.   *

* Following actions can be taken to recover the switch:      *

* - remove or replace any problem blades (if applicable to   *

*   platform).                                               *

* - use supportsave to collect supportsave data.             *

*                                                            *

**************************************************************

fabsys device open: No such device or address

Raslog Module Initialisation failed rc=-1

fabsys device open: No such device or address

 

XX:FID128:admin> help

Error in retriving the chassis info.

 

This is happening on both the switches I installed yesterday. They are standalone switches. 

 

 

I tried to reboot, it came up fine, but went in this state again. 

 

Any ideas what could be wrong?

External Moderator
Posts: 4,907
Registered: ‎02-23-2004

Re: Brocade 6510 came up in a funky state after setup. Cannot run any commands.

@vinita.shah

 

open a case with Brocade TAC or you OEM Vendor.

TechHelp24

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.