Ethernet Switches & Routers

Reply
Occasional Visitor
Posts: 1
Registered: ‎06-08-2016

ICX6450C-12-PD: Need to configure static routing and sub-interface.

Hi All,

 

I need to configure static routing on ICX6450C switch.

 

The premium license has already installed but the ip route command still unrecognized. Any help?

 

"Copyright (c) 1996-2014 Brocade Communications Systems, Inc. All rights reserved.
    UNIT 1: compiled on Jul  8 2015 at 15:39:10 labeled as ICX64S08010m
                (8119232 bytes) from Primary ICX64S08010m.bin
        SW: Version 08.0.10mT311
  Boot-Monitor Image size = 786944, Version:10.1.01T310 (kxz10101)
  HW: Stackable ICX6450-C12-PD
==========================================================================
UNIT 1: SL 1: ICX6450C 12-port-PD Management Module
         Serial  #: CTG2513M02B
         License: BASE_SOFT_PACKAGE   (LID: eviHKGIoFHd)
         P-ENGINE  0: type DEF0, rev 01
==========================================================================
UNIT 1: SL 2: ICX6450C-Copper 2port 2G Module
==========================================================================
UNIT 1: SL 3: ICX6450C-Fiber 2port 2G Module
==========================================================================
  800 MHz ARM processor ARMv5TE, 400 MHz bus
65536 KB flash memory
  512 MB DRAM
STACKID 1  system uptime is 2 hours 17 minutes 56 seconds
The system : started=cold start 

 

Index      License Name              Lid          License Type    Status     License Period  License Capacity 
Stack unit 1:
1          ICX6450-PREM-LIC-SW       eviHKGIoFHd  Normal          Active     Unlimited                  1"

 

Thanks and Best Regards,

 

Franko

 

 

External Moderator
Posts: 4,812
Registered: ‎02-23-2004

Re: ICX6450C-12-PD: Need to configure static routing and sub-interface.

--->>>from Primary ICX64S08010m.bin

 

I believe you have to load ICX64Rxxxx ( "R" Router Image ) instead of "S" Switch Image

TechHelp24
Regular Visitor
Posts: 1
Registered: ‎06-13-2016

Re: ICX6450C-12-PD: Need to configure static routing and sub-interface.

This is informative. Thanks TechHelp24!

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.