Ethernet Switches & Routers

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎07-24-2013

Error with an edgeiron switch

Hi,

In our organization, we are using 10 foundry edgeiron 4802CF switches. We are getting diagnostics error in 2 switches. Please help me how to fix this issue and is it possible to upgrade the firmware for the device.

Sahul Meeran

Contributor
Posts: 27
Registered: ‎07-25-2013

Re: Error with an edgeiron switch

try posting what the error is and maybe someone will help

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎07-24-2013

Re: Error with an edgeiron switch

In the LED indication, diagnostics status giving error indication. Screenshot attached for your reference.   20130725_233018.jpg20130725_232922.jpg

Frequent Contributor
Posts: 118
Registered: ‎06-15-2009

Re: Error with an edgeiron switch

sahul,

Please see the attached install guide. On page 123 there is a table that talks about switch indicators. If diag LED is RED/ amber, then it may be due to one of the following:

1. The switch’s self test has detected a fault.

2. Power cycle the switch to try and clear the condition. If the condition

persists, contact Technical Support.

thanks

Deepti

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.