Ethernet Switches & Routers

Reply
Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎07-24-2012

Enable SSH on Fastiron Workgroup switch - no crypto command

Hello,

I have 2 FI WG switches that are using telnet for remote access. I want to set up SSH instead.

The problem is that there is no "crypto" commands on the switch. I've telnetted in and am using a privilege account, but no "crypto" commands.

What do I need to do?

Sorry to ask such a basic question, but every manual I've found so far basically says:

1. Set hostname (done)

2. Set dns domain name (done)

3. run crypto generate key rsa (no such command exists).

What am I overlooking?

Thank you.

Brocadian
Posts: 70
Registered: ‎03-14-2009

Re: Enable SSH on Fastiron Workgroup switch - no crypto command

Please post exact model and software version used.

Alex

Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎07-24-2012

Re: Enable SSH on Fastiron Workgroup switch - no crypto command

Sure, sorry I neglected that earlier.

Here's the sh ver:

telnet@switch-a#show ver

SW: Version 07.1.26mT10 Copyright (c) 1996-2001 Foundry Networks, Inc.

     Compiled on Dec 14 2005 at 14:18:32 labeled as FWS07126m

HW: FastIron Workgroup Switch, serial number XXXXX

166 MHz Power PC processor 603 (revision 7) with 8180K bytes of DRAM

  24 100BaseT interfaces with Level 1 Transceiver LXT975

   0  uplink interfaces

  64 KB PRAM and 1*2048 CAM entries for DMA 0, version 0807

  64 KB PRAM and 1*2048 CAM entries for DMA 1, version 0807

  64 KB PRAM and 1*2048 CAM entries for DMA 2, version 0807

128 KB boot flash memory

2048 KB code flash memory

1024 KB BRAM, BM version 10

128 KB QRAM

512 KB SRAM

Octal System, Maximum Code Image Size Supported: 982528 (0x000efe00)

The system uptime is 151 days 21 hours 18 minutes 53 seconds

The system : started=cold start

Brocadian
Posts: 70
Registered: ‎03-14-2009

Re: Enable SSH on Fastiron Workgroup switch - no crypto command

This seems to be an old model back from 2005.

Maybe I am wrong, I doubt that this model is capable of doing SSH.

Super Contributor
Posts: 1,087
Registered: ‎12-13-2009

Re: Enable SSH on Fastiron Workgroup switch - no crypto command


Hi,

     That indeed is an old modal - I do not have the manual for that one. but has the code is <c> 2001 I would say that SSH was no supported on that one too.

     I do remmeber that newer firmware existed for that switch, bu I would doubt that you will have access to it now.

Thanks

Michael.

Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎07-24-2012

Re: Enable SSH on Fastiron Workgroup switch - no crypto command

Thanks to both of you for looking into this matter.

I guess there's nothing we can do, then. I kind of suspected this but I wanted to make sure before I go to my boss and say "we're screwed".

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.