Application Delivery (ADX)

Reply
Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-17-2011

How do I save router code and flash switch code. ADX1000

Hello everyone.

I have Brocage ADX1000 and want to change router code to switch code.

But I don't have documentation how  I do it.

Best regards, Vladimir

Super Contributor
Posts: 1,087
Registered: ‎12-13-2009

Re: How do I save router code and flash switch code. ADX1000

Good question - I have not played with an ADX as yet.

If like most Brocade devices, then please do a 'show flash' and check to see if the code is loaded into the primary or secondary flash area.

You will most likey need to enther 'boot system flash primary' or 'boot system flash secondary' depending on where the code sits. Do this on the config term level and a 'write mem' so it will allways boot from the right area.

If you post the show flash results I will look for you.

Thanks

Michael.

Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-17-2011

Re: How do I save router code and flash switch code. ADX1000

Here is show flash results

show flash
Active management module:
Compressed Pri Code size = 23597855, V
T label: ASR12200
Compressed Sec Code size = 23597855, V
T label: ASR12200
Used Configuration Flash Size=2665, Ma

Code flash:
      Size :  134217728 bytes
Bytes Used :   47198504 bytes
Bytes Free :   84410368 bytes

USB 0 drive:
      Size : 4102352896 bytes
Bytes Used :       4096 bytes
Bytes Free : 4102348800 bytes

No external USB drive found in system

Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-17-2011

Re: How do I save router code and flash switch code. ADX1000

A1B12000.bin

What is it? This file somehow related to boot.

Super Contributor
Posts: 1,087
Registered: ‎12-13-2009

Re: How do I save router code and flash switch code. ADX1000

ok, it looks like this acts more like a MLX/XMR.

from the config level enter the command 'route-only' (from the config term level), this will disbale layer 2 and make the switch a router. Doing this on the config term level will make all port router ports.  If you wish to enable only some of the port as layer 3 then enther the command on the interface level.

Yep A1B12000.bin is the boot image witch loads  ASR12200.

Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-17-2011

Re: How do I save router code and flash switch code. ADX1000

You don't understand me.

I want to ADX1000 works in switch mode.

I need to save current firmware and load ASM12000.bin (switch code)

Contributor
Posts: 24
Registered: ‎11-03-2010

Re: How do I save router code and flash switch code. ADX1000

Hi dxnet,

you need the switching image. ASM12xxx.bin... then you need to get it into flash. either via USB or tftp.

via USB: copy usb1 flash ASM12xxx.bin primary

via TFTP: copy tftp flash a.b.c.d ASM12xxx.bin primary

reboot

-Alex

Super Contributor
Posts: 1,087
Registered: ‎12-13-2009

Re: How do I save router code and flash switch code. ADX1000

sorry misread  the question.

to save the image. to a tftp server on ip addrees a.b.c.d use the follow

copy flash tftp a.b.c.d mysave.img secondary

Occasional Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-17-2011

Re: How do I save router code and flash switch code. ADX1000

Thank you.

How can I get the latest firmware?

Because my firmware obsolete (ASM12000.bin)

Super Contributor
Posts: 1,087
Registered: ‎12-13-2009

Re: How do I save router code and flash switch code. ADX1000

So long as you have a login to the Foundry portal at https://kp.foundrynet.com

then you can login in and get the latest firmware that you are allowed to get - latest if you are still uinder maintanace.

Thanks Michael.

Join the Community

Get quick and easy access to valuable resource designed to help you manage your Brocade Network.